Продукти:
100 гр. орехи
50 гр. галета
50 мл. олио
4-5 с.л. кисело мляко
1 глава чесън
сол
Начин на приготвяне:
Чесъна се пресова, орехите се смилат на едро, прибавят се и другите съставки, посолява се на вкус и се разбърква добре.
Като малки децата ми бяха много злояди. Толкова злояди, че ме питаха "наядох ли се". И така, още не бяхме приключили с обяда, аз вече се притеснявах какво ще готвя за вечеря. Непрекъснато търсех рецепти от вестници, списания, колежки и приятелки, а в последните години и от нета. Затова имам много стари, но и по-актуални рецепти, които реших да ги публикувам в блог. Ще се радвам, ако някоя от рецептите влезне във вашия дом.
Няма коментари:
Публикуване на коментар