Продукти:
2 моркова
1 червено цвекло
зехтин
оцет
сол
Начин на приготвяне:
Настъргват се морковите, овкусяват се със сол, оцет и зехтин и се прехвърлят в чиния, след това цвеклото се настъргва и също се овкусява. Нарежда около морковите.
Като малки децата ми бяха много злояди. Толкова злояди, че ме питаха "наядох ли се". И така, още не бяхме приключили с обяда, аз вече се притеснявах какво ще готвя за вечеря. Непрекъснато търсех рецепти от вестници, списания, колежки и приятелки, а в последните години и от нета. Затова имам много стари, но и по-актуални рецепти, които реших да ги публикувам в блог. Ще се радвам, ако някоя от рецептите влезне във вашия дом.
Няма коментари:
Публикуване на коментар